Thursday, October 15, 2009

I got it back ^_^


YAY, got back my Glitterati Status, do u know what's reason they turn my status to ordinary???

9 comments:

Kennee said...

Congrats... U are Glitterati only if you advertise..ONLY nuffnang ads...
Btw, nanged ya post on innit and also clicked on ya ads oredi... All de best~~~ ^^

shafwan said...

Thanks Kennee, I'll clik ur ads back ^_^

kenwooi said...

cool..
so whats the reason? =)

kenwooi.com

shafwan said...

because......I update my blogs, I change one of my blog template, so it automatically remove my nuffnang ads code, and I forgot to add nuffnang ads code into template html, nuffnang team detect it,thats y la ^_^
now I delete that blog from my nuffnang blog manager ^_^
----------------------------------
kenwooi, nice blog^_^
i want join ur contest(follow,tweets,review and photo) ^_^

sayabudakkurus said...

hang nih kabut la..
aku pon pkai nuffnang gak..
tapaham aku pa function dia..
ahaha~

shafwan said...

ang tapaham???hahaha,abeh ang letak kat blog ang utk apa???mencantikkan pemandangan?hahaha

sufian said...

nuffnang memang pantang jumpa pesaing dalam blog yg sama (cth pesaing: advertlets)..kalu nuffnang tau..rugi la hilang status glitterati tu..

ps; comment ni boleh set anonymous tak? letih le nak kena login setiap kali nak comment ;)

shafwan said...

uih bro sufian, ok le tu login, ni kan salah satu cara naikkan traffic ke blog bro ^_^

sayabudakkurus said...

weh..
aku da paham da natang tuh..
semak samun da blog aku weyh..
ahaha~
aku lama x bkk nuffnag lastly aku baru taw aku mmg berstatus glitterati..
ahaha~

Post a Comment